Deltagarrekord på NPF-kursen!

Över halva september har gått och igår kväll startade min senaste NPF-kurs. Den här gången har jag bytt kursort och är i Götene, min egen hemkommun. I den stora fina sessionssalen i Centrumhuset residerar jag fyra torsdagskvällar. Jag blev mycket väl mottagen av personalen på medborgarkontoret och vaktmästaren. Jag som på tidigare kurser varit van vid att göra allt själv, så som att ställa ut alla stolar, bära grejer och koppla elektroniken, blev nästan överväldigad av att
komma till en färdigmöblerad lokal. Och där utöver få hjälp med att bära det jag hade med mig och LCD-projektorn startad. Tack!
    Sedan vällde alla kursdeltagare in, ca. 60 st.
Helt fantastiskt, att så många vill komma och lyssna på mig! De kommer från olika verksamheter i Götene, Skara, Lidköping och Mariestad. Några deltagare kommer som privatpersoner av olika anledningar. Jag tycker, att det är mycket positivt med deltagare med skiftande bakgrund. Det ger en större bredd åt kursen. Jag ser redan fram emot nästa torsdagskväll.